Nieuwe website

1 maart 2023
Nick's Recruitment - uitzendbureau Beuningen

1 maart 2023

Nieuwe website

Beste lezers,

We zijn blij om aan te kondigen dat onze nieuwe website live is! We hebben hard gewerkt om de website te vernieuwen en te verbeteren, en we zijn trots om u onze nieuwe functies en verbeterde gebruikerservaring te laten zien.

Onze nieuwe website bevat een modern en strak ontwerp en is gemakkelijker te navigeren. U kunt nu ook gebruik maken van nieuwe functies zoals solliciteren, een verbeterde vindbaarheid en een uitgebreidere weergave van ons team met foto’s.

We hopen dat u de nieuwe website net zo leuk zult vinden als wij en we staan altijd open voor feedback om onze website verder te verbeteren.

Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen in onze website!

Met vriendelijke groet,

Het team van Nick’s Recruitment

Nicks

Nieuwe website

Beste lezers, We zijn blij om aan te kondigen dat onze nieuwe website live is! We hebben hard gewerkt om de website te vernieuwen en

LEES MEER »
Nick's Recruitment - uitzendbureau Beuningen
Over Nick's Recruitment

Schakel Nick’s Recruitment in en profiteer van onze expertise als recruitment bureau zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Sneller geschikte kandidaten
Nick’s Recruitment heeft een groot netwerk van kandidaten en kan daardoor sneller geschikte kandidaten vinden dan bedrijven zelf.

Objectieve blik
Als recruitment bureau kijken we objectief naar kandidaten. Zo vinden we een betere match tussen kandidaat en werkgever.

referenties

Referenties

Wat anderen zeggen

Solliciteren

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.